Hartige taart

Dit is een taart die je helemaal kan maken zoals je hem zelf lekker vindt. Ik deed er asperges, tomaatjes en artisjokken op, maar probeer het eens met je eigen lievelings dingetjes. Bijvoorbeeld met tomaatjes, olijven en spekjes of met paprika, uitjes en ham blokjes. Of gewoon lekkere groentes met geraspte kaas. Hiermee kun je echt laten zien dat je zelf een masterchef bent!

ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • 100gr groene asperges
  • 1 pot artisjokken in water (uitgelekt)
  • 500gr snoep tomaatjes
  • half potje groene pesto (75gr)
  • 1 blik tomaten passata
  • 100gr geraspte kaas

Stappen

  • Haal het bladerdeeg 10min voor gebruik uit de ijskast zodat het al een beetje zacht wordt. Zet de heteluchtoven vast aan op 200C.
  • Verzamel ondertussen al je ingrediënten. rol het bladerdeeg (met bakpapier) op een ovenplaat.
  • Bestrijk het bladerdeeg met de tomaten saus. Doe hierop wat druppeltjes pesto en strooi dan de asperges, tomaatjes, artisjokken en geraspte kaas erover. Zout en peper
  • Doe de taart in de voorverwarmde oven voor 25minuten (of tot alles er mooi bruin uitziet en de kaas gesmolten is
  • Serveer er een lekkere salade bij.